"Srećne ljude" svi dobro znate, ali niste primetili da se danas neke od najuspešnijih srpskih pevačica pojavljuju u seriji! (FOTO)

Serija "Srećni ljudi" donela je glumcima veliku popularnost, ali donekle bila i odskočna daska pojedinim pevačicama koje su danas među najcenjenijima

Serija "Srećni ljudi", zajedno sa njenom prethodnicom rekorderkom "Bolji život", jedna je od najpopularnih domaćih serija ikada emitovanih. Čak i tokom trenutnog repriziranja na RTS-u, po ko zna koji put, "Srećni ljudi" beleže milionsku gledanost.

Pre 24 godine bio je omiljeni lik u "Srećnim ljudima", zbog njegovog strogog glasa svi su drhtali, a ovako danas izgleda gospodin Popara! (FOTO)

Iako glavne likove svi odlično znaju, manje je poznato da su se u seriji pojavljivale danas i te kako poznate i priznate pevačice, a jedna od njih je i Leontina Vukomanović.

Leontina se u "Srećnim ljudima" pojavljuje tokom čitavom serijala, tako što statira u bendu koji prati Ivanu Mihić, svira gitaru i prilično je neprepoznatljiva. I tada je bila verna plavoj kosi, a nosila je dugu pletenicu...

Dve godine nakon snimanja, u seriji se pojavljuje na izboru za mis, sa pesmom "Pokloni mi", tada ima drugačiji imidž, i već na prvi pokled jasno je o kome se radi...

Danas, Leontina je članica žirija "Pinkovih zvezdica", u čijoj je stalnoj postavi od samog početka.

Pre 24 godine igrala je seksi Keti u seriji "Srećni ljudi", a sada Ivana Mihić izgleda JOŠ BOLJE! (FOTO) (VIDEO)

Osim toga, umesto Ivane Mihić, koja je u "Srećnim ljudima" igrala seksi pevačicu Keti Babović, Kristina Kovač i Jasmina Ćirić pevale su u dva serijala.

I Leontina i Kristina danas važe za jedne od najuspešnijih i najcenjenijih srpskih pevačica.

(Telegraf.rs)