Aleksandra nije trudna, ona se sprda sa narodom! Jelena Krunić žestoko udarila na Subotićevu

- Mislim da je to jedna velika igra produkcije. Zbog rejtinga mora sve da se radi, pa čak i takve stvari - tvrdi Jelena Krunić

Tema dana u "Parovima" je trudnoća Aleksandre Subotić, međutim, Jelena Krunić kaže da joj je cela stvar sumnjiva i da je Ljubina ćerka izmislila priču o navodnoj trudnoći.

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Evo šta je Aleksandra Subotić poručila mami Ljubi Pantović nakon što joj nije čestitala trudnoću!

Kao i obično, Krunićeva nije imala dlake na jeziku, i žestoko je isprozivala Aleksandru Subotić.

- Mislim da ta trudnoća nije istinita. Mislim da je to jedna velika igra produkcije. Zbog rejtinga mora sve da se radi, pa čak i takve stvari. To je jedna velika sprdnja i ne treba se tako igrati sa narodom. A i da je zaista trudna, to dete nije iz ljubavi napravljeno. To je medijsko dete - rekla je Jelena Krunić za Pulsonline.

Sa druge strane, Dalila je još sinoć poručila da je Aleksandrin test za trudnoću lažan, međutim, potom se predomislila i sada tvrdi da veruje da je trudnoća o kojoj svi govore, prava.

- Sinoć sam izjavila da je test lažan, ali kako sam prespavala shvatila sam da se produkcija ne bi igrala sa tim stvarima. Sinoć jednostavno nisam imala osjećaj i ja sam to izjavila, pa neka me osudi ko hoće. Ne vlada euforija što se tiče tako velike vijesti, pa možda i zbog toga i nemam taj osjećaj - ispričala je Dalila za TV Happy.

(Telegraf.rs)