Kada je čuo da su Aleksandra i Mladen imali seks, David je zbog NEOČEKIVANE reakcije dobio najjači aplauz u "Parovima"! (FOTO)

Nakon poligrafskih rezultata, svi su očekivali da će David drugačije reagovati kada je čuo da je njegova devojka Aleksandra bila sa drugim

Nakon što je "Parovima" odjeknula informacija da su Aleksandra Subotić i Mladen Vuletić imali seks u rijalitiju "Snajke", sve to prokomentarisao je i Aleksandrin dečko David Dragojević.

NE MOGU DA OBUZDAJU STRASTI: Aleksandra i David se prvo pipkali, a onda otišli u kupatilo na akciju (VIDEO)

To da su Aleksandra i Mladen navodno imali "vruću akciju" pokazao je poligraf, pa su mnogi očekivali da će David burno reagovati. Međutim...svojim komentarom iznenadio je sve takmičare!

Poručio je da ga ništa iz prošlosti ne dotiče, budući da tada nije poznavao ni Aleksandru ni Davida, te se poneo kao pravi džentlmen.

- To što je bilo, bilo je, mene njena prošlost ne zanima. Nemam ništa protiv njega, dečko mi je zanimljiv... Nisam ljubomoran, a verujem Aleksandri - rekao je David, nakon čega su mu svi takmičari aplaudirali.

- Hvala produkciji što sam ovde, našla sam dečka koji iz mene izvlači sve najbolje, kakva god da sam bila. Trudim se da se sada ponašam lepo. Ja i Mladen znamo šta se desilo, sve je ovo zbog rijalitija, ali dokaza za seks u tuš kabini nema - poručila je Aleksandra.

(Telegraf.rs)