Pre 6 godina je pobedio u "Survajveru", nestao, promenio ime, a ovako sada izgleda Andrej Maričić! (FOTO) (VIDEO)

Voditelj Andrej Maričić prvi je VIP pobednik rijalitija "Survajver", a danas živi avanturistički život o kojem mnogi sanjaju

Pobednik prvog VIP rijalitija "Survajver", voditelj Andrej Maričić, danas živi potpuno drugačijim životom od onog koji je vodio pre šest godina.

Davljenje, čupanje, udaranje... Seksi Ruskinje se potukle pred kamerama, jedva ih razdvojili! (VIDEO)

Mnogi su ga uglavnom upamtili kao učesnika, a potom i pobednika popularnog rijalitija, koji mu je, kako i sam priznaje, potpuno promenio život!

Ovako je to izgledalo nekada...

Pre 9 godina bio je najzgodniji u Velikom Bratu, odselio se iz Srbije, danas je u braku sa muškarcem i hara svetskim modnim pistama! (FOTO) (VIDEO)

Izvesan period posle "Survajvera" Andrej se nije pojavljivao u javnosti, a vreme je očigledno odlučio da koristi na najbolji mogući način - putovanjem po svetu.

Šest godina kasnije, Andrej se vratio na Filipine i ponovo okusio preživljavanje u divljini, gde ujedno snima i svoj serijal čije će prikazivanje početi na jesen.

Evidentno je da Andrej danas uživa punim plućima, zajedno sa svojom izabranicom. Ipak, malo je poznat podatak da je 2005. godine promenio ime... Do tada su ga svi znali kao Vladimira Vlajkovića, međutim, pseudonim Andrej Maričić zaživeo je u svakom smislu, pa je posle nekoliko stotina snimljenih emisija i prepoznatljivog imena, bilo besmisleno da se vraća na "Vladu".

(Telegraf.rs)