Milan Kalinić, Goca Tržan, Aca Radojičić, Ana Štajdohar na premijeri filma "Mali šef" (FOTO)

U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center od četvrtka, pored sinhronizovane biće prikazana i verzija sa originalnim glasovima

Protekle subote održana je premijera filma "Mali šef" u bioskopu Cineplexx Delta City. Publici se poklonila glumačka ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji filma na srpski, a događaju su prisustvovale i mnoge javne ličnosti koje su na film povele svoje mališane.

Pred punom salom bioskopa Cineplexx, publici su se poklonili Srđan Timarov (Mali šef), Nikola Brun (Tim), Marko Markovic (Tata), Branislav Platiša (Frensis Frensis), Rada Đurić (Velika Beba šef), Stribor Čolić (Trojke), Darija Vračević (Stejsi), Mateja Vukašinović (Odrasli Tim), Nenad Danilović aka Neša Bridžis (Elvisi), Katja Gajović (Timova ćerka), Milan Vučićević aka Nichim izazvan (Pilot), Vasa Bjelica (Beba u Hazmatu) i rediteljka Tea Puharić.

Nakon završene projekcije, Milan Kalinić je kratko prokomentarisao da su deca oduševljena i da je film „Fenomenalan“. Voditeljka Maja Nikolić je nakon gledanja filma, na svom tviter profilu napisala: