OVAKO IZGLEDA MOJ ODNOS SA CECOM: Bivša Veljkova devojka ispričala sve detalje posle razlaza sa sinom folk zvezde! (VIDEO)

Ana Cakić nam je u intervjuu potpuno iskreno odgovarila na sva pitanja vezana za porodicu Ražnatović

Bivša devojka Veljka Ražnatovića, manekenka Ana Cakić, u intervjuu za Telegraf osvrnula se i na odnos sa majkom njene nesuđene ljubavi, folk zvezdom Cecom Ražnatović.

PRVI INTERVJU VELJKOVE BIVŠE DEVOJKE: Ana otkrila najveću tajnu Cecinog sina! (VIDEO)

Ana i Veljko bili su u vezi dva meseca, a sada su ponovo drugovi, otkrila nam je Ana. Osim što je otvoreno pričala o njemu i Anastasiji, lepa manekenka za naš portal je iskreno otkrila i u kakvim je odnosima sa jednom od najpopularnijih srpskih pevačica, Veljkovom majkom Cecom.

Prvo je ispričala kako su se Ceca i ona upoznale...

- Desilo se neočekivano. Nisam znala da će biti sa nama, i uplašila sam se, jer, koliko god da je ona za mene Veljkova mama, ona je naša najveća zvezda na Balkanu. Bila sam sva uplašena. Međutim, ona se postavila prema meni prirodno, toliko je divna žena, zasenila me svojom energijom i u mojim očima je, pre svega, veliki čovek - rekla je Ana.

Kada smo je pitali u kakvim su odnosima ona i Ceca posle raskida sa Veljkom, Ana je rekla:

- Sedele smo često na kafi, pitala sam je za savet uvek... Ona na mene i sada poštuje kao Veljkovu i Anastasijinu drugaricu.

Poslušajte u videu od 6. minuta:

(Telegraf.rs)