VENČANJE IZ SNOVA: Seksi srpska voditeljka je zaprošena u Parizu, a kad čujete GDE i u ČEMU se UDAJE, zanemećete! (FOTO)

- Od prvog dana naše veze znala sam da će Vuk biti moj muž, jer je sve ono o čemu sam oduvek maštala - rekla je Marija Lazić za Telegraf, i otkrila sve detalje venčanja na rajskoj destinaciji

Jedna od najseksepilnijih voditeljki Marija Lazić, za nekoliko dana će sudbonosno "da" izgovoriti svom vereniku, internet preduzetniku Vuku Živkoviću sa kojim je devet godina u vezi, i to na Maldivima. Kako ekskluzivno saznajemo, Marija će nositi venčanicu Predraga Đuknića, jednostavnu, golih leđa i sa kristalima, a biće  - bosa.

Kada vidite MOKRU GUZU srpske SEKSI voditeljke, u sekundi će vam skočiti pritisak! (FOTO)

Marija je pre nekoliko večeri proslavila u Beogradu devojačko veče (njen verenik momačko), a da bi se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, budući mladenci će već u utorak otputovati na daleke Maldive i na licu mesta zakazati venčanje.

Boraviće na jednom privatnom ostrvu, u luksuznom hotelu, a sa njima će otputovati i njihovi kumovi. Na Maldivima će ostati sve do 20. decembra, kada će se vratiti obavezama u Beogradu.

Poznato je da Marija i Vuk nisu tradicionalisti, što su i sami u nekoliko navrata isticali, pa nisu ni žurili sa svadbom, iako su od prvog dana veze kao u braku.

- Vuk je moja bolja i superiornija polovina. Čovek koji me tera da se unapređujem i pored koga neprestano učim. On je moj spokoj i oaza beskrajne ljubavi, stoga sam od prvog dana naše veze znala da će on biti moj muž, jer je sve ono o čemu sam oduvek maštala. Čak i više od toga. Kuma je moja Tamara, sa kojom sam prijatelj celog života, i koju sam venčala prošle godine - rekla nam je Marija.

U rajskom okruženju, verujemo da će to biti prava bajka, s obzirom na to da je Mariju budući suprug u septembru zaprosio u Parizu, na Ajfelovom tornju.

(Telegraf.rs)