Brunclik: Miroslava Ilića sam mogla da oteram u zatvor!

"Tužila sam Ilića zbog izjave da se krijem iza suknje Mire Marković. On je tada već imao presudu na uslovnu slobodu i bila mu je potrebna jedna krivična presuda da bi završio u zatvoru", tvrdi pevačica

Povodom izjave Saše Popovića, u kojoj je otkrio da je razlog višedecenijskog sukoba između Miroslava Ilića i njega bila pevačeva navodna želja da "skine" Zoricu Brunclik i njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša uz pomoć "Granda", pevačica tvrdi da je svojevremeno mogla slavuja iz Mrčajevaca da otera u zatvor.

- Iskrena da budem, pročitala sam intervju Saše Popovića i sada mi je jasno da Miroslav Ilić u njemu nije našao saučesnika, ali jeste u čelnicima Radio-televizije Srbije. Sad mi je jasno zbog čega 12 godina nisam ušla na RTS, a Miroslav Ilić se ne skida s nacionalne televizije – kaže Zorica Brunclik.

Ona dodaje da "isti taj Miroslav vrlo dobro zna da sam mogla u zatvor da ga oteram".

- Pre 12 godina sam ga i tužila zbog izjave da se krijem iza suknje Mire Marković, koju je izrekao posle 5. oktobra. On je tada već imao jednu presudu na uslovnu slobodu i bila mu je potrebna jedna krivična presuda da bi završio u zatvoru. E, to je bila moja krivična prijava i advokat Zdenko Tomanović, koji ga je tada branio, može da vam potvrdi, da ja nisam povukla tu prijavu, Miroslav Ilić bi završio iza rešetaka. Tražila sam pismeno izvinjenje i još uvek imam tu presudu gde Miroslav piše: "Izvinjavam se Zorici Brunclik". Zvonko Tomanović me je molio da povučem prijavu. Bog sve vidi, samo ću to kazati na kraju - završila je razgovor Zorica Brunclik.

Na njene tvrdnje Miroslav Ilić je samo saopštio da "nema komentar", a ni o otkriću Saše Popovića nije želeo mnogo da priča.

- O tom tekstu neću reći ništa! Jer, i da kažem, ništa se ne bi promenilo. Nažalost, reči su poslednjih godina pojeftinile, devalvirale, svako može da priča šta hoće, to se objavljuje u medijima, a zapravo nema nikakvu težinu. Zato neću da gubim energiju na nešto što nema smisla. Neću komentarisati izjavu Popovića, niti ću reći da je istina izokrenuta i ispričati svoju verziju našeg razmimoilaženja... Nema svrhe! To je bilo, desilo se, nema više povratka na staro, a iza svega što sam rekao, stojim i dalje, toga se ne odričem. Imam svoje mišljenje o Saši Popoviću, "Grandu", Fahreti, ono se neće promeniti njihovim ili mojim tekstom u novinama - izjavio je Ilić.

(Izvor: Alo)