Milan Popović kupio Severini kuću u Zagrebu

Zemljište veličine 1.300 kvadratnih metara s dva objekta, kućom i poslovnim prostorom, Popović je Severini navodno kupio prošle sedmice.

Nakon što joj je kupio penthouse u centru Beograda i salaš kod Novog Sada, Milan Popović je svojoj dragoj Severini kupio i kuću s velom parcelom na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu.

Severinin verenik prošle sedmice je u zagrebačkoj ulici Horvatovac kupio zemljište veličine 1.300 kvadratnih metara s dva objekta, kućom i poslovnim prostorom, piše hrvatski nedeljnik “Aktual”.

''Istina je da smo prodali kuću i zemljište, ali vam po ugovoru koji smo potpisali ne smem reći ništa o tome. Zovite onoga za koga mislite da je kupio pa neka vam oni odgovore na eventualna pitanja,'' rekao je sin sada bivšeg vlasnika.

Ako su pretpostavke istinite, zemljište iznad Kvaternikovog trga treća je u nizu nekretnina koje je Milan kupio otkad je u vezi sa Severinom. Prvo je kupio penthouse u Njegoševoj ulici u centru Beograda, potom salaš u predgrađu Novog Sada, gde su izgradili kuću s bazenom, košarkaškim i teniskim terenima.

 

(Izvor: 24sata.rs/Foto: Goran Mehkek, CROPIX)