TUČA ZBOG TAMARE: Starletu napali mladići s kapuljačama, a onda je njeno obezbeđenje izletelo iz automobila...

- Kad sam ulazila u garažu svoje zgrade na Dedinju koja je cela pod video nadzorom, sačekao me je neki momak sa kapuljačom, a za njim je išao još jedan koji je nosio tamne naočare i kapuljaču - rekla je Tamara Đurić

Starleta Tamara Đurić kaže da je preživela pravu dramu kada su je ispred njene zgrada napala dvojica mladića sa kapuljačam na glavi, ali, odmah su se umešali članovi njenog obezbeđenja, i počela je makljaža na ulici.

DA LI JE ONA REALNA? Kada čujete koliko para Tamara dobija za 5 MINUTA, krstićete se dva dana! (VIDEO)

Tamara priznaje da je još u šoku posle svega što se dogodilo.

- Kad sam ulazila u garažu svoje zgrade na Dedinju koja je cela pod video nadzorom, sačekao me je neki momak sa kapuljačom, a za njim je išao još jedan koji je nosio tamne naočare i kapuljaču. Krenuli su ka meni, a na svu sreću u automobilu iza mene je bilo moje obezbeđenje i u mom automobilu je bio još jedan momak. Oni su pomislili da sam sama, pozvali su me po imenu i krenuli ka meni - ispričala je potresena Tamara za "Informer" i opisala "fajt" koji je potom usledio.

- Međutim, kada su istrčali momci iz mog obezbeđenja oni su počeli da se tuku sa njima. Momci koji rade u mom obezbeđenju su se branili, a napadači su najpre rekli da su moji obožavaoci, a onda su priznali da su poslati da vide gde živim - zaključila je Đurićeva.

(Telegraf.rs)