VRIŠTALA SAM I PLAKALA: Bivša devojka optužila pevača da ju je krvnički pretukao

- Oborio me je na pod i šutirao me u lice tako jako da mi je slomio nos - rekla je Amelija Klark i optužila bivšeg dečka Džoša Bruksa za nasilje

Veliku pometnju u Velikoj Britaniju napravila je izjava Amelije Bruks, koja je optužila zvezdu tamošnjeg "X Factora" i bivšeg dečka Džosa Bruksa da ju je tukao, i to brutalno.

Ona je navela da se incident desio pre dve godine.

- Kada su se onš i njegov brat Kajl prijavili 2014. godine za učestvovanje u "X Factor", sve je krenul nizbrdo. Džoš je postao arogantan i njega su opsedale devojke, dopisivao sa njima, ali je želeo da bude sa mnom - navela je Amelija i navela da joj on čak navodno udario i raskrvario joj nos.

Prema navodima, svaki put kada je Klarkova tražila od njega da raskinu, napadi na nju su postali češći. Amelija je tražila od policije da joj on više ne prilazi.

- Ja sam konstantno lagala i izmišljala kako sam dobila modrice. Prošle godine je bilo najgore, on je došao kod mene, a pošto su moji roditelji postavili beli tepih, ja sam mu rekla da ga ne gazi. Njemu se to nije dopalo, oborio me je na pod i šutirao me u lice tako jako da mi je slomio nos - navela je Amelija i dodala da je vrištala i plakala.

Džoš, koji je suspednovan iz takmičenja "X Factor" do daljeg, naveo da su ovi navodi nisu tačni.

(Telegraf.rs)