"Električni orgazam" u deluks izdanju

Gile predstavio izdanje "To što vidiš, to i jeste" - dupli disk sa multimedijalnim sadržajem i ranije neobjavljenim "živim" pesmama.

Rok sastav ''Električni orgazam'' predstavio je treće, "deluks" izdanje albuma "To što vidiš, to i jeste" - dupli disk sa multimedijalnim sadržajem i ranije neobjavljenim "živim" pesmama.

Na promociji albuma, u izdanju "Dallas music recordsa", premijerno je prikazan i spot za novu numeru pod nazivom ''Sedam dana je nekad dovoljno'', inače jedan od četiri spota koja se nalaze na disku.

Frontmen "Orgazma" Srđan Gojković Gile rekao je da je prvo izdanje albuma prodato za dva meseca u 50.000 primeraka, dok je drugo izdanje - objavljeno pred Novu 2010. godinu - imalo tri pesme više. Na listi "živih" pesama je, kako je kazao, i obrada hita EKV-a "Krug", koja je ranije objavljena na kompilaciji "Kao da je bilo nekad", ali ne i na albumu "Električnog orgazma".

Takođe, tu su koncertne verzije pesama "Mentalno", "Ja želim promene" i "Kako bubanj kaže", kao i singl verzije "Nemaš nikom ništa da daš", "Mister Ministar", "Ti to možeš" i "Bliži suncu". Gile dodaje da će "fanovi" ovog benda moći da uživo slušaju "Orgazam" i tokom leta, pošto će biti deo "Jelen lajv turneje", a verovatno će nastupiti i na Exitu.

(Tanjug)