Za Mensona grickalice, sveže voće i povrće... (VIDEO)

Američki muzičar nastupa u Beogradskoj areni 9. juna u okviru "IQ Music" festivala

Kontroverzni američki muzičar Merilin Menson nastupiće u subotu 9. juna u Beogradskoj areni u okviru "IQ Music" festivala. Povodom koncerta u našoj prestonici, on se preko video-linka obratio svojim fanovima u Srbiji.

- Zdravo Beograde, ja sam Merilin Menson i dolazim u Beogradsku arenu 9. juna - rekao je pevač pred beogradski nastup.

Menson će u Beograd doći iz Austrije, gde će imati koncert dan pred nastup u našoj prestonici. U Beogradskoj areni čekaće ga svlačionica sa crnim zavesama i tepisima sa temperaturom od 17 stepeni bez obzira na vreme napolju. Mirišljave sveće od vanile i jabuke osvežavaće prostor u kome će boraviti više sati. Upravo zbog toga, u listi zahteva nalazi se i više jelovnika.

Odmah po dolasku, u svlačionici će ga čekati različite vrste grickalica (krekeri, čips, kikiriki), sveže voće (banana, pomorandže, jabuke), povrće (celer, krastavac, paradajz, crvena i žuta paprika sa prelivom ali bez pečuraka i brokolija), razne vrste sireva, puter od kikirikija, džem od jabuka a za piće "Evian" voda, "Red Bull" bez šećera, vitaminska voda, voćni frape (jagoda, banana) i dosta leda.

Tri i po sata pre nastupa, Mensonu će biti servirano jelo po receptu navedenom u rajderu. Posle nastupa, čekaće ga "Filet Mignon" od govedine, srednje spremljen sa velikom količinom pečenog krompira i svežeg, zelenog povrća (grašak, tikvice) kao i sendvič od ćuretine od belog hleba sa slaninom i paradajzem.

Merilin Menson će prvi put nastupiti u našoj zemlji u okviru novog muzičkog festivala "IQ Music" u subotu, 9. juna. Na festivalu, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku "Jelen live", nastupiće i kultni bend "Laibach", britanski haus trio "Dirty Vegas", pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upečatljivog stila "Block out". Takođe, priliku da se nađu na bini pored ovakvih imena, imaće i mladi bend "DreDDup"  koji je svoje prisustvo izborio putem Fejsbuk konkursa.

Karte po cenama od 2.890 za parter i 2.990 dinara za tribine mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: blagajna Beogradske arene, Bilet centar Beograda, Ušće šoping centar, "Card service" prodajna mesta, "Eventim" prodajna mesta, kao i na sajtovima Beogradske arene, Ticket.rs-a, Eventima.

(Telegraf.rs)