POKLON OD 25.000 EVRA: Evo šta je Šaban darovao unuku za 18. rođendan! (FOTO) (VIDEO)

Proslavi rođendana Luke Adžića prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti

Unuk pevača Šabana Šaulića, mladi fudbaler Luka Adžić, proslavio je svoj 18. rođendan u društvu porodice i prijatelja, među kojima su bile mnogobrojne ličnosti iz svetra sporta i estrade. 

ŠABANE, BAŠ SI PRAVI ŠABAN! Karleuša isprozivala Šaulića zbog odlaska u "Pinkove zvezde"!

Deda i baba su rešili, baš kao što je i običaj, da se otvori za ovaj veliki dan u životu njihovog unuka, pa su tako Goca i Šaban dali Luki 25.000 evra.

- Luka je moj unuk prvenac, svi u porodici smo najslabiji na njega. Veoma sam radostan što u društvu prijatelja slavimo njegov rođendan. Ja sam mu na poklon dao kovertu, tako je sad moderno - rekao je Šaban za "Kurir", a onda je njegova supruga Goca otkrila koji je za nju bio najemotivniji trenutak na slavlju:

- Svom unuku sam poželela uspeh i na profesionalnom i na privatnom planu. Nisam mogla da zadržim suze kad je večeras prikazan film sa Lukinim slikama od rođenja pa do danas.

Slavlju je prisustvovalo mnogo poznatih među kojima su bili: Dara Bubamara, Ćazim Osmani, Saša Matić, kao i porodica Terzić, a Luka je objavio sliku baš sa Mašom na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)