Bila je jedna od najlepših voditeljki, dečko ju je BRUTALNO pretukao, izgubila je bebu, nestala, evo čime se danas bavi i kako izgleda! (FOTO) (VIDEO)

Ljubinka Buba Dobrosavljev se posle zlostavljanja više nije pojavljivala pred kamerama i o njoj se ništa nije znalo

Printskrin: Youtube

Ljubinka Buba Dobrosavljev je nekada važila za jednu od najlepših voditeljki, sve dok je bivši dečko nije trudnu pretukao, a zatim davio, zbog čega je izgubila bebu i prolazila kroz težak period.

Buba se 2011. godine totalno povukla iz javnosti, nije više stajala pred kamere, pa se o njoj gotovo ništa više nije znalo. Bivšeg dečka je nekoliko puta javno optužila za zlostavljanje, a spas je pronašla u terapijama i pisanju.

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije - ispričala je tada Ljubinka, koja se dugo nije pomirila sa ovim velikim gubitkom.

Ubrzo zatim je objavila knjigu "Čarobni prsti", za sve one koje zanimaju detalji iz njenog života, ali, to nije bilo njeno osnovno opredeljenje.

Ni danas ne namerava da se vrati pred kameru i reflektore, bavi se politikom i aktivno se angažuje u borbi protiv nasilja nad ženama.

Ovako je Ljubinka izgledala ranije pred kamerama:

(Telegraf.rs)