Anabelin dečko čeka dete sa drugom!

Pevačicin dečko, biznismen Andrej Atijas, za mesec dana postaće otac. Devojka sa kojom je bio u vezi pre Anabele u osmom je mesecu trudnoće i tvrdi da je dete njegovo

Sarajevski biznismen Andrej Atijas, koji je nedavno otpočeo vezu sa atraktivnom pevačicom Anabelom Bukvom, postaće za mesec dana otac, piše "Pres". Naime, njegova bivša devojka Jasmina, sa kojom se zabavljao pre Anabele, u drugom je stanju i uskoro će mu roditi dete.

Prema izvorima Pressa, Andrej je sa Jasminom imao kratku romansu prošle godine, kada je ona ostala u drugom stanju i sada je u osmom mesecu trudnoće.

- Činjenica je da sam bio u vezi sa Jasminom koja mi je mesec dana nakon raskida, i kada sam već bio u vezi sa jednom Sarajkom, saopštila da je u drugom stanju i da je dete koje nosi verovatno moje. Pošto uvek stojim iza svojih postupaka, odmah sam obezbedio najbolje doktore. Ako se utvrdi da sam ja stvarno otac tog deteta, biće to nova slatka odgovornost u mom životu. To nikako nije podrazumevalo ulazak u bračnu zajednicu. Jasmina se složila sa tim i mi smo sada veoma dobri prijatelji - otkrio je Atijas.

On je dodao da je o svemu tome pričao sa svojim najbližima, jer se bez obzira na okolnosti, raduje što će postati otac.

- Nakon rođenja deteta pokrenuću postupak za utvrđivanje očinstva. Sa celom pričom upoznata je i moja porodica i svi bliski prijatelji, jer to nisam hteo da krijem. Žao mi je samo što je moj privatan život postao meta medija - kaže Andrej.

Pevačica Anabela je od samog početka bila upoznata sa celom situacijom.

- Kada samo započeli vezu, Andrej i ja smo otvoreno pričali o svemu, tako da sam ja još tada znala da postoji mogućnost da mu Jasmina rodi dete. Ukoliko se ispostavi da je tako, biću presrećna i prihvatiću to dete kao svoje, kao što je i on prihvatio moje ćerke. Nikada mu za to nisam prebacila, jer ne kopam po njegovoj prošlosti, kao ni on po mojoj. Uostalom, veza sa Jasminom je počela i završila se pre našeg upoznavanja - kaže Anabela.

(A.V./Pressonline)