Pamela Anderson ponovo u "Čuvarima plaže" (FOTO)

Svetsku seks-bombu gledaćemo u filmskoj verziji čuvene serije

Pamela Anderson pojaviće se u filmskoj adaptaciji serije "Čuvari plaže". Ovu informaciju otkrio je Dvejn Rok Džonson, koji će takođe igrati u ovom ostvarenju.

Kao što je poznato, Pamela je u seriji "Čuvari plaže" igrala atraktivnu Si Džej Parker.

- Ona je svetu predstavila "Si Džej Parker" i postala jedan od najlegendarnijih likova generacije, u najuspešnijem televizijsmom šouu svih vremena. Zadovoljstvo mi je poželim dobrodošlicu (uvek predivnoj) Pameli Anderson u naše "Čuvare plaže". Nismo mogli da snimimo film bez tebe. Dobrodošla kući. Uzbuđen sam što si rasturila s nama - napisao je Džonson i objavio sledeđu fotografiju:

Nije poznato šta će Pamela igrati u filmu "Čuvari plaže". Ono što je sigurno jeste da neće glumiti ponovo Si Džej Parker, budući da je ta uloga pripala Keli Rorbah.

Miča Bjukenona tumačiće Dvejn Rok Džonson, a u ovom ostvarenju pojaviće se još i Zak Efron, Šarlot Mekini i mnogi drugi. Premijera filma zakazana je za 19. maj 2017. godine.

Inače, osim Pamele u ovom ostvarenju igraće i Dejvid Haselhof, koji je u seriji glumio Miča Bjukenona. Popularni Hof ipak neće reprizirati svoju staru ulogu.

(Telegraf,rs