Saša Popović: Ne navijamo ni za jednog političara!

Vrbovala nas je Milka Planinc da uđemo u Komunističku partiju. Kasnije i Ante Marković i Miloševićevi ljudi. Sada nas više niko ne dira

Direktor najveće diskografske kuće Saša Popović, tvrdi kako "Grand" nema nikakve veze sa politikom i ističe kako nijedna partija u poslednjih dvadeset godina nije mogla da utiče na rad njegove diskografske kuće.

- Mi smo apolitična firma. Nismo se priklonili nijednoj partiji i ne navijamo ni za koga. Pošto je to poznato svima, niko nas ne zove, ne vrbuje. Sa svim političkim partijama smo u korektnim odnosima, "Grand" je privatni servis građana i naše je da ih zabavimo - kaže Saša Popović.

O svom odnosu sa političkim partijama  ističe kako je bilo dosta pritisaka ali da ih sada više niko ne dira.

- Početkom osamdesetih, kada je Brena bila enormno popularna, bilo je velikih pritisaka od strane Komunističke partije. Čak je Milka Planinc u dva navrata dolazila da nas nagovori da uđemo u KPJ. Bilo je to jednom u Tivoliju u Ljubljani, a drugi put u Zagrebu. Kasnije je Ante Marković pokušao da nas privoli na svoju stranu, a bilo je toga i na početku Miloševićeve vladavine. Sada nas više niko ne dira - prokomentarisao je direktor "Granda".

(Telegraf.rs)