LEPOMIR ZAPREPASTIO SVE: Dobio sam dva otkaza, jedan zbog "Farme", a drugi jer... (FOTO)

- Tvrdim da na imanju u Lisoviću nisam govorio o aktivnostima MUP-a, niti sam odavao neke informacije - razočaran je Bakić

Bivši učesnik "Farme" i prvak u bodibildingu Lepomir Bakić, istog dana je dobio dve presude za prestanak radnog odnosa. U oktobru 2014. godine, suspendovan je sa pozicije višeg policijskog inspektora, a pre dva dana dobio je presudu.

DA LI TI NEDOSTAJEM? DA LI ME SANJAŠ? Kristijan šokirao sve odgovorom na Lepomirovo pitanje!

Lepomir tvrdi da je dobio zapravo dva otkaza, jedan zbog učešća u "Farmi", a drugi zbog emisije na televiziji "Hepi".

- Ovo je pravno nasilje. Dobio sam dve presude za prestanak radnog odnosa istog dana, što je nemoguće. Jednu zbog "Farme", a drugu zbog emisije u kojoj sam gostovao. Protiv mene je pokrenuto desetak disciplinskih postupaka, a sve zbog mojih medijskih istupanja, u kojima sam govorio o razlozima zbog kojih sam suspendovan - ističe Lepomir za "Alo".

- Oni me terete da sam prekršio neke pravne odredbe, koje se tiču medijskih pojavljivanja policajaca. Ni u jednom razgovoru za medije nisam govorio o aktivnostima MUP-a, samo sam ispričao zašto sam suspendovan - rekao je Lepomir.

- U "Farmu" sam ušao kao svetski šampion u bodibildingu, da promovišem sprot i zdrav način života. Zašto bih morao nekoga da obavestim o tome?! Tvrdim da na imanju u Lisoviću nisam govorio o aktivnostima MUP-a, niti sam odavao neke informacije. Zato ne razumem njihove razloge da me otpuste. Jedino zbog čega prihvatam da me terete jeste intervju u kojem sam govorio o nepravilnostima i protekcijama zbog kojih sam i bio suspendovan - zaključio je Bakić.

(Telegraf.rs/izvor: Alo.rs)