SVE NAPETIJE NA FARMI: Pored Maje i Gabrijele, nominovani još Ivana i Radašin! (FOTO)

Četvoro učesnika rijalitija će se u ponedeljak u lisovačkoj "areni" boriti za ostanak u rijalitiju

Gabrijela Pejčev i Maja Nikolić su ove nedelje kažnjene direktnom nominacijom, pa će od večeras biti u izolaciji, a učesnici rijalitija i gledaoci su izglasali još dvoje farmera koji će im se pridružiti do arene.

VIDELA SAM ŠTA JE KRISTIJAN RADIO STANIJI: Kad čujete šta je Maja KRILA sve ovo vreme, okrenuće vam se želudac! (VIDEO)

MAJA OSTAJE BEZ NASLEDSTVA? Nikolićevu otac izbacio iz testamenta zbog "Farme"

Ovonedeljne sluge su Vendi i Radašin, stoga su farmeri nominovali nekoga od njih dvoje, dok su gledaoci izglasali drugog učesnika "Farme", koji ide u izolaciju.

Iako niko nije imao ništa ružno da kaže za Radašina budući da je vredan, marljiv, pošten i ne ogovara, "Kardašijan" je ipak dobio najviše štapića, pa će Vendi ostati sigurna na imanju još bar sedam dana.

- Pozdravljam sina, lepšu polovinu i ćerkicu, ja sam očekivao da ću ja da budem izabran, vidimo se u areni - rekao je nominovani Radašin, o kojem su svi farmeri imali samo reči hvale.

Između Alena Mukovića, Ivane Šašić, Miloša Radičevića i Jelene Krunić, gledaoci su kao drugog za izbacivanje nominovali Ivanu Šašić, koja već duže vreme priželjkuje odlazak kući.

SPREMAN ZA POVRATAK NA FARMU: Kristijan otkrio da li će se udružiti s Tamarom (FOTO)

Podsetimo, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Radiša Miljković Radašin i Ivana Šašić će se u ponedeljak naći u areni i boriti za ostanak u rijalitiju.

(Telegraf.rs)