SPREMAN ZA POVRATAK NA FARMU: Kristijan otkrio da li će se udružiti s Tamarom (FOTO)

- Željko (Mitrović) nas je zvao na sastanak. Tamara je kucala neke poruke, fizički nije bila prisutna - rekao je kršni momak

Foto: TV Pink

Kristijan Golubović i Tamara Đurić vratiće se na "Farmu", ako gledaoci ovog rijalitija tako glasaju. U intervju za "Alo!", kršni momak je govorio o njegovom eventualnom ponovnom povratku na imanje u Lisoviću.

RIJALITI BOMBA: Kristijan i Tamara se vraćaju ZAJEDNO na “Farmu”, ako vi to želite! (FOTO)

- Željko (Mitrović) nas je zvao na sastanak. Tamara je kucala neke poruke, fizički nije bila prisutna. Dogovorili smo da pređemo preko nekih stvari, ali ima stvari koje joj nikada neću oprostiti. Željko je službeno zakopao ratne sekire između Tamare i mene. Neću se udružiti s njom ako uđe. Držaću se svog tima i ako ima nekih nesuglasica, to ćemo rešiti - rekao je Kristijan i nastavio:

- Neću biti isti ako ponovo uđem na imanje. Sada su sve maske pale i znamo ko se voli, a ko ne. Prema nekim ljudima ću biti drugačiji jer su to zaslužili. Shvatio sam kroz ceo život da je daleko od oka daleko od srca. Mnogo je licemera na imanju, uvreda i splektarenja. Mislio sam da je to čista igra - naglasio je on.

Pitali smo vas želite li da se Kristijan i Tamara vrate na "Farmu", BIĆETE U ČUDU kad vidite rezultate! (FOTO)

Kako kaže, voleo bih da se na imanje vrati i Jelena Milošević balerina.

- Predložio sam Željku da ubaci i balerinu. Da ona nakupuje razne stvari i da mi zatražimo te stvari kao i obično i da onda ona to donese na farmu. Da ostane bar jednu noć i da uzburka strasti ili da održi suđenje na imanju. On je rekao da je to fina ideja, ali ne verujem da će se to desiti. Ona je bez posla i potreban joj je novac. Bori se i hrani porodicu, zaista joj je potrebna pomoć. Bila je sa mnom na sastanku, ali mislim da nije postigla neki dobar pregovor - rekao je Golubović.

On je naveo da ga je najviše razočarala Jelena Krunić.

- Najviše me je Krunićeva razočarala. Njoj ne izlazim iz srca i glave, a ponaša se onako kako izgleda. To me je razočaralo jer sam je smatrao našim bratom. Ispala je takav licemer i đubre, ali to se od nje i očekuje. Od takve kučke se to i očekuje. Tamaru i nju je naučio noćni život kako da se ponašaju i hiljade muškaraca koji žele samo da se isprazne s takvom ženom. Čas su s ovim, čas s onim, tako su i sa mnom radile - zaključio je.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")