BRAVO, LJUDINE! Ovi pevači će platiti lečenje Isidore Bjelice koja se bori za život! (FOTO)

- Želim da pomognem Isidori, jer osim što je smatram divnom osobom, verujem da su Srbiji potrebne žene poput nje, kako bismo izgradili bolju budućnost - kaže Saša Matić

Vest da je Ana Nikolić odlučila ne samo da finansijski pomogne teško bolesnoj Isidori Bjelici, već i da okupi brojne kolege koji će takođe učestvovati u plaćanju troškova lečenja poznate književnice, oduševila je sve, a pevači su pokazali da imaju ogromno srce i da su uvek spremni da pomognu.

OGROMNO SRCE PEVAČICE: Posle OVAKVE pomoći, Isidora Bjelica će Ani Nikolić VEČNO biti zahvalna!

ZBOG DECE NE ŽELIM DA UMREM: Potresna ispovest Isidore Bjelice

Isidora nije krila koliko je ganuta ovim potezom Ane Nikolić i njenih prijatelja, i naglasila da joj ova podrška mnogo znači u situaciji kada se četvrti put bori za život.

Osim Nikolićeve, u akciju su se uključili i "Leksington bend" i Saša Obradović, Rada Manojlović, Mia Borisavljević, Milica Todorović, Saša Matić, Olja Karleuša, Branka Blek Rouz, Dženan Lončarević, Stefan Cvijić Cvija, MC Stojan, Goran iz "OK benda", Damir Handanović...

- Isidora je pokazala da je žena-zmaj, jer se ponosno i dostojanstveno bori sa svim nedaćama koje su je zadesile u životu - izjavila je Mia Borisavljević, a Milica Todorović navodi da se rado odazvala pozivu da pomogne jer veoma ceni i poštuje Bjelicu.

- Želim da pomognem Isidori, jer osim što je smatram divnom osobom, verujem da su Srbiji potrebne žene poput nje, kako bismo izgradili bolju budućnost - poručio je Saša Matić.

Da podsetimo, Ceca Ražnatović je pre nekoliko meseci platila lečenje Isidore Bjelice u Londonu...

(Telegraf.rs/izvor: Informer)