PALA U PROVALIJU DOK JE PRAVILA SELFI? Misteriozna smrt lepe Bosanke

Još se ne zna kako je nastradala Ena Kadić, a policija tek treba da sasluša njenog prijatelja koji je sa njom razgovarao nekoliko minuta pre kobnog pada sa litice

Vest da je nekadašnja mis Austrije Ena Kadić juče preminula u bolnici u Inzbruku u 27. godini, šokirala je sve, a već su se pojavile brojne spekulacije o tome šta je dovelo do toga da nesrećna Ena upadne u provaliju duboku 30 metara.

Iako policija kaže da je istraga tek počela kao i da se i dalje ne znaju okolnosti pod kojima je Kadićeva nastradala, austrijski mediji su objavili bizaran podatak da je Ena navodno nastradala dok je pokušavala da napravi selfi na vidikovcu na brdu Bergizel!

Kao druga od čestih spekulacija se navodi samoubistvo, ali sve to spada u domen pukih nagađanja budući da policija tek treba da utvrdi gde se Ena tačno nalazila u trenutku pada. Takođe, policajci pretpostavljaju da će važne informacije dobiti od Eninog prijatelja koji je sa njom razgovarao telefonom nekoliko minuta pre nego što je ona pala sa litice.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: heute.at)