NEĆU DA MI SE SMEJETE: Radašin jedva pročitao pismo, a to je izgledalo OVAKO! (VIDEO)

- Nisam došao da završavam večernju školu u 55. godini - rekao je Kardašijan

Ovonedeljni gazda imanja Radašin, na "Farmi" popularan kao Kardašijan, odbio je da pročita pismo koje je zadruga danas poslala, čak po cenu izbacivanja iz rijalitija.

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TELEVIZIJI: Maja nekoliko puta nedeljno izlazi sa "Farme", zaprepastićete se zbog čega!

Radašin nije želeo da mu se iko podsmeva budući da se i sam izjasnio da ne zna da čita, pa je čak i na nagovor farmera ostajao pri svojoj odluci da ne otvara pismo.

Neću da mi se smeje niko, pa ni publika. Nisam došao da završavam večernju školu u 55. godini - rekao je Radašin.

Farmeri su Radašina podržavali sve vreme, rečima kako nije sramota da neko ne zna da čita, pa su insistirali na novom pismu i odluci produkcije.

- Svi ste potpisali ugovor. Zadruga ne želi da omalovažava bilo koga od vas i žao nam je ako je tako ispalo. Pravila se moraju poštovati, poslednji put opominjemo Radašina da pročita pismo, nema veze da li će čitati sporo ili ne - navedeno je u novom pismu koje je ubrzo stiglo.

Evo kako je Cane Partibrejkers odgovorio Kristijanu koji tvrdi da je bio inspiracija za hit "Kreni prema meni" (VIDEO)

Radašin je zatim uzeo pismo u ruke, a onda počeo da čita uz priličan napor. Farmeri su ga podržavali sve vreme, a kada je pročitao pismo do kraja, dobio je i gromoglasan aplauz.

Farmeri su dobili novi nedeljni zadatak - da se svojevoljno podele u dve grupe i organizuju dve predstave, koje će u nedelju biti izvedene pred celim komšilukom. Gledaoci će odlučiti koja im se grupa više dopada.

Kako je izgledalo Radašinovo čitanje pisma, možete pogledati OVDE.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)