STARLETA POLUDELA: Stanija plakala zbog Kristijana, evo zbog čega! (FOTO)

Starletu je toliko potreslo ono što je čula u rijalitiju, da nije prestajala da plače sve vreme

Stanija Dobrojević je saznala neke stvari od farmera, koje su je povredile i razočarale, a tiču se Kristijana Golubovića, kojeg je danas policija odvela sa imanja.

Pogledajte kako policija odvodi Kristijana sa "Farme" (VIDEO)

SUZE NA FARMI: Policija odvela Kristijana sa imanja! (FOTO)

Stanija je od Zorice Marković i Jelene Krunić saznala šta je Kristijan pričao za njihovu zajedničku noć u hotelu, što ju je gadno potreslo, pa je počela da plače.

- On je prepričavao farmerima da mu je ona "drndala" onu stvar ispod prekrivača - rekla je Krunićeva Staniji u radionici.

- Ne razumem koja mu je to fora... To što je čuo napolju da je prvi, a ja druga, pa se razočarao? Zar mu nije dovoljna balerinka? Što želi da potencira priču da je imao bilo šta sa mnom, sve ima svojih granica - govorila je Jasmini uplakana Stanija.

DELIRIJUM U LISOVIĆU: Kristijan se vratio na "Farmu"! (FOTO)

- Ja njega gotivim i zato se osećam sad izdano. Ne interesuje me kao dečko, ali ok mi je da pravimo fore... Ljudi to vole da gledaju, ako vole njega i mene - pričala je starleta i dodala kako gubi najboljeg druga u rijalitiju.

Nije prestajala da plače, a Jasmina Medenica joj je savetovala da ga pita sve što ima.

- Mi smo pravili zezanje u hotelu, jer smo pravili šou! Boli me du*e šta ima sa balerinkom, ja sam njemu prijatelj prvenstveno! On se igra sa ljudima! - vikala je Dobrojevićeva totalno razočarana u Kristijana.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)