KRISTIJANOV ADVOKAT OTKRIVA: Evo kada će Golubović da se vrati na "Farmu"! (FOTO)

Golubovića je danas odvela policija na informativni razgovor, a njegov pravni zastupnik Gvozden Grgur izjavio je za Telegraf kada se očekuje povratak kršnog momka u rijaliti televizije "Pink"

Kristijan Golubović danas je odveden od strane policije na informativni razgovor. Advokat kršnog momka Gvozden Grgur otkriva za Telegraf da će Kristijan da se vrati na "Farmu" najkasnije za 4 sata:

SUZE NA FARMI: Policija odvela Kristijana sa imanja! (FOTO)

Pogledajte kako policija odvodi Kristijana sa "Farme" (VIDEO)

- Po zakonu mogu najduže 4 sata da ga zadrže. Kao građanin ima pravo da kaze sve ono za šta ga pitaju a ima pravo i da im ne kaze ništa. Po mojim saznanjima ispričaće sve sto ga budu pitali - otkriva Kristijanov pravni zastupnik, i dodaje:

- Kristijan Kiki Golubović je odveden na saslušanje u svojstvu građanina, u policiju, po nalogu tužilastva. U ovoj fazi postupka policija će od njega uzeti izjavu i pustiti ga tj. vratiće ga na "Farmu". Ne postoji ni osnov sumnje da je Kristijan izvršio bilo koje krivično delo. "Farma" je šou program u kome je sve dozvoljeno zarad podizanja gledanosti emisije. Zbog toga fanovi, prijatelji i drugi koji poštujete delo i lik Kristijana Golubovića nemate razloga za panikom. U ovoj fazi mu čak ni ne treba advokat, jer kao što sam naveo izjavu će dati kao građanin a ne kao osumnjičeni! - istakao je Grgur.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)