Jelena, Ivan, Rade i Lepomir nominovani za izbacivanje! BAKIĆ IZGUBIO ŽIVCE, evo ŠTA je poručio gledaocima! (FOTO)

Neko od četvoro učesnika rijalitija vrlo brzo će napustiti imanje u Lisoviću

Na "Farmi 6" su izglasani novi učesnici rijalitija, koji su ove nedelje nominovani za izbacivanje. Njih četvoro otišlo je u izolaciju i neko od njih će ubrzo napustiti imanje u Lisoviću. 

Kristijan ispričao SVE detalje o seksu Jelene i Ace! (VIDEO)

Farmer koji je ove nedelje dobio najmanji broj glasova publike, u borbi između Vlade Stanojevića i Lepomira Bakića, jeste - Lepomir.

- Svakako sam namerio da izađem sa imanja, jer pravila nisu ispoštovana. Danas sam fizički napadnut i odlučio sam da napustim imanje, čak i ako ne ispadnem u izolaciji - obratio se Lepomir farmerima i gledaocima televizije "Pink" nakon Ognjenovog saopštenja.

FIZIČKI SAM NAPADNUT! Lepomir potpuno van sebe, evo šta su mu rekli iz produkcije! (FOTO)

NIJE MU BILO DOBRO: Ovako je Lepomir reagovao kad mu je Nataša Maza rekla: "Znam da si imao seks sa transseksualcima"! (VIDEO)

- Ispoštovaću izolaciju. Nisam deo ove postave, ove ekipe, šou programa. Drago mi je što smo se družili, ja vas pozdravljam, za dva dana izlazim i niko me neće sprečiti - završio je Lepomir i pozvao gledaoce da ne glasaju za njega i ne troše novac.

Podsećamo, osim Lepomira, u izolaciji je još i Rade Lazić, kao i Jelena Milošević i Ivan Gavrilović, koji su ove nedelje direktno nominovani zbog kršenja pravila rijalitija.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)