FRKA NA FARMI: Ovi učesnici su kažnjeni direktnom nominacijom! (FOTO)

Zadruga je odlučila da najstrože kazni dvoje učesnika rijalitija zbog kršenja pravila

Ognjen Amidžić je na iznenađenje farmera banuo na imanje, okupio učesnike rijalitija "Farma 6" i hitno ih sve pozvao u kuću da im saopšti odluku zadruge.

BIĆU GORA NEGO GOGA! Balerina u suzama vrištala, želi napolje! (FOTO)

ZORICA PRETI: Koga budem videla da trpa pilule za potenciju u piće, gurnuću mu...

- Ako mene vidite u ovo doba noći, najčešće nije dobro - počeo je priču Ognjen, a onda pročitao zvanično saopštenje zadruge.

Budući da je strogo zabranjeno pušenje u štali, gde je ugrožen život životinja, kao i samih farmera, a da su to danas učinili Jelena Milošević i Ivan Gavrilović, njih dvoje su kažnjeni direktnim nominacijama.

LEPOMIR PROGOVORIO O ŠOKANTNOJ VEZI SA TRANSEKSUALKOM: Nataša Maza je vrh riba!

- Jelena nije poštovala pravila zadruge, a onda nagovorila Ivana da prekrši pravilo - pušenje u štali - navedeno je u pismu.

Zapalio sam cigaru, jer sam hteo da joj pomognem i da joj sačuvam život. Histerisala je, tresla se kao prut i htela je da ide na kapiju. Ja, kao otac dve ćerke, nisam mogao da reagujem drugačije - ispričao je Ivan, inače nepušač, i ujedno se izvinio produkciji.

Ivan i Jelena više neće biti regularne sluge i nastaviće da spavaju u štali, a kada dođe vreme za izolaciju, biće u izolaciji, zajedno sa još dva učesnika koja će gledaoci izabrati.

Šokirana Zorica Marković je kao gazdarica bila primorana da odmah izabere nove sluge, a odlučila je da to budu Rade i Gabrijela.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)