Tamara žestoko izvređala Staniju, evo kako joj je ona uzvratila! (FOTO)

- Ona pati od kompleksa više vrednosti, a realno nema razloga za to. Nema tri i po grama mozga, a glumi nivo - rekla je Tamara o Staniji

Od početka "Farme", bujna Tamara Đurić se prepire sa Stanijom oko toga ko koga kopira, a sada su njih dve stigle na korak do fizičkog obračuna.

TAJNA SEKSI FARMERKE: Otkrivamo ko je prebogati Tamarin dečko! (FOTO)

Nakon što je izabrana za mis "Farme", Tamara je ubeđena da je sve ostale starlete, a naročito Dobrojevićeva oponašaju, međutim...

- Ako Stanija nastavi da se ponaša bahato, dobiće batine čim izađe odavde. Neću je ja tući, već oni koji gledaju rijaliti i kojima smeta njeno ponašanje. Ona pati od kompleksa više vrednosti, a realno nema razloga za to. Nema tri i po grama mozga, a glumi nivo. Ona je seljančura koja stavlja fejk ruže i misli da je riba. Majmunčina glupa! - pričala je Tamara pa nastavila da vređa svoju veliku suparnicu.

Maja "razvalila" Staniju, a onda Stanija uzvratila i otkrila koja je Majina tarifa!

- Kakva osoba moraš da budeš da, kada te neko okarakteriše prostitutkom, ti nastaviš da se keziš sa njim? Lepomir je optuži da radi za pare, a ona to iskulira, umesto da mu je*e mater. I takvu osobu da kopiram. Pazite šta vam kažem, ona će se udati za nekog seljaka, živeće u nekom selu u Srbiji i hvaliće se kako je nekad krasila naslovnice novina. Mnogo je poletela pa će nisko pasti. Budaletina jedna - zaključila je Đurićeva svoju tiradu, ali joj Dobrojevićeva nije ostala dužna.

- Ispod časti mi je da sa njom bilo šta raspravljam. Ona se za mene hvata jer zna da će na taj način dobiti pet minuta slave na televiziji. Ali ja sam odavno prestala da se pecam na takve gluposti. Znam da joj smeta što svi misle da me kopira, ali to je njen problem - poručila je Stanija.

Čekamo nastavak...

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)