SEKSI BUGARKA GOŠĆA TELEGRAFA: Evo šta je rekla pred ulazak na Farmu, o Ceci, i o svom muškarcu iz snova (FOTO) (VIDEO)

"Pinkova" zvezda Gabrijela Pejčev posetila je našu redakciju i razgovarala sa nama o raznoraznim aktuelnim temama

Za koji dan na televiziji "Pink" počinje najnovije izdanje "Farme", a jedna od takmičarki u ovom rijalitiju biće i Gabrijela Pejčev. Prelepa pevačica bila je gošća naše redakcija, a s njom smo pričali o različitim stvarima.

Pričali smo o njenom ulasku u rijaliti "Farma", njenom učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", njenom odnosu sa Cecom Ražnatović, kao i o njenom muškarcu iz snova.

Na pitanje kako je došlo do toga da učestvuje na "Farmi", i s kim planira da se udruži da bi osvojila glavnu nagradu, Gabrijela je za Telegraf rekla sledeće:

- Kada sam bila u takmičenju "Pinkove zvezde", pričala sam o učešću na "Farmi" sa kolegama. Oni su me pitali: "Da li hoćeš da uđeš na "Farmu"? Zanimljiva si ljudima". Tako je išla priča. Ja nisam verovala u to, a onda sam od čelnika "Pinka" dobila poziv i prihvatila sam da učestvujem - istakla je Gabi na početku razgovora i nastavila:

- Iskrena da budem, ne razmišljam o pobedi. Kada sam se takmičila u "Pinkovim zvezdama", takođe nisam razmišljala da trijumfujem u tom šou-programu. Iskreno, ne znam još i ko će učestvovati na "Farmi". Znam jedino par likova koji i nisu ostavili dobar utisak da bih mogla da se udružim s njima. Što se druženja tiče, trudiću se da sa svima budem ok. Nemam razloga ni sa kim da se zameram i da budem u lošim odnosima - navodi pevačica.

Gabrijela je isključila mogućnost da se zaljubi na "Farmi":

- Ne! Čvrsto i odgovorno tvrdim - rekla nam je ona kroz smeh.

Devojka iz Dimitrovgrada bila je učesnica finala "Pinkovih zvezda", a tamo je osvojila 7. mesto.

- Što se plasmana u "Pinkovim zvezda" tiče, moram da kažem da sam i više nego zadovoljna. Ući u samo finale je jedan veliki korak, s obzirom na to da sam se poslednjih godina bavila pevanjem, od čega i živim. To je bila kruna svega toga, faktički sam i nagrađena ulaskom u finale - ističe Gabrijela, a na pitanju da li planira da snimi album prvenac, odgovorila je sledeći način:

- Album još ne planiram. Treba dosta toga da se uradi, da se prođe za album, mislim da još uvek nisam spremna za to, ali se zato radi na novom singlu, koji je najverovatnije izaći posle "Farme" - navodi ona, i kaže da se i dalje druži s bivšim saborcima iz "Pinkovih zvezda".

- Što se drugara iz "Pinkovih zvezda" tiče, sa dosta njih se družim. U kontaktu sam sa Majom Milošević, Pavlom Dejanićem, Aleksandrom Živanovićem, kao i sa drugim kolegama koje nisu ušli u finale - rekla je Gabrijela.

Lepotica bugarskog porekla jedna je i od ljubimica Cece Ražnatović, koja je, da podsetimo, bila u žiriju "Pinkovih zvezda". Gabrijela nam je rekla da se ne čuje sa Cecom, ali da bih volela da snimi s njom duet.

- Ceca neko s kim ne možete tako lako da se čujete svakodnevno, jer je žena ostvarena u svom poslu. Smatram da je ona previše zauzeta da bih se ja svakodnevno čula s njom. Ljudi me često pitaju: "Da li si u kontaktu s Cecom?". Nikad se van šoua nismo čule. Savete i kako treba da se ponašam na sceni mi je udelila u samoj emisiji - priča Gabrijala i nastavlja:

- Što se saradnje s Cecom tiče, verovatno svako od kandidata koji se takmičio u "Pinkovim zvezdama" želi neku saradnju s Cecom. Mislim da je suvišno objašnjavam zašto je to tako - ističe ona za naš portal i dodaje da bi pre snimila duet s Cecom nego sa Jelenom Karleušom.

Evo šta je Gabi rekla o Ceci:

Gabrijela nam otkrila kakav je njen tip muškarca i da li ima dečka.

- Nije mi presudan fizički izgled. Imala sam i manje lepih i više lepih momaka. Trenuntno nemam dečka ali sam zaljubljena - rekla je pevačica.

Gabrijela Pejčev o svom muškarcu iz snova:

Na kraju, Gabrijela Pejčev nam je ispričala šta očekje od svoje karijere:

Narednih dana možete pročitati šta Gabrijela Pejčev misli o Milanu Kaliniću, kako komentariše njenog zemljaka, fudbalera Partizana Valerija Božinova, da li ide na utakmice Crvene zvezde.

Takođe, "Pinkova" zvezda će za vas naučiti nekoliko reči na bugarskom jeziku, a otpevaće vam i jednu navijačku pesmu crveno-belih.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Vladimir Đorđević)