Ovo su svi snimci koje bi Severina volela da obriše sa interneta... a jedan više od svih (VIDEO)

Vatrenu Splićanku mnogi smatraju za jednu od najpoželjnijih žena na prostoru bivše Jugoslavije, a ona bi sigurno želela da ukloni neke snimke koje joj se najverovatnije ne dopadaju

Pevačica Severina Vučković jedna je od najpopularniniih estradnih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije. Njene pesme se rado slušaju na Jutjubu, njeni intervjui gledaju, ali postoje snimci koje bi ona volela da izbriše sa interneta.

Jedan od njih jeste onaj koji nastao početkom devedesetih, U pitanju je snimak na kome Severina izvodi pesmu “To Love Somebody” u duetu sa Zdenkom Vučković, na kome deluje pomalo neprepoznatljivo.

Sledeći snimak koji bi Severina izbrisala jeste najverovatnije onaj na kojem zajedno nastupa sa Jelenom Rozgom. Vučkovićeva, kako pišu pojedini mediji, nije baš u dobrim odnosima sa sugrađankom iz Splita, koja je svojevremeno pevala u grupi "Magazin".

Severina i Jelena Rozga u duetu:

I poslednji snimak koja bi Severina definitivno uklonila jeste onaj čuveni sa jahte. Ovde možete da se podsetite tog famoznog pornića koji je uzdrmao Hrvatsku i okolne zemlje.

(Telegraf.rs)

 

Teme