Jeste li sigurni da znate ko je ovo? (FOTO)

Na prvi pogled nema ništa čudno na slici Anđeline Džoli, međutim...

Ovu Kanađanku su zbog izgleda maltretirali još od osnovne škole, a u 18. godini joj se život promenio iz korena. Preko noći je postala popularna, a sve zahvaljujući prevelikoj sličnosti sa slavnom glumicom Anđelinom Džoli.

KRAJ VELIKE LJUBAVI: Bred i Anđelina se razvode? (FOTO)

Ogromna sličnost sa filmskom zvezdom nije slučajna. Nakon što su je maltretirali u školi zbog "ružnog" izgleda, Veronika Blek je odlučila da se podvrgne estetskoj hirurgiji. Prvo je uradila grudi, potom usne, pa opet grudi, pa usne, a onda... 2011. su svi mislili da je ona zapravo lepa Anđa.

Sada ova 27-godišnjakinja radi kao model i toliko podseća na Anđelinu Džoli, da ne prođe ni dan da je neko ne pomeša sa njom. Ima skoro 700 hiljada pratilaca na Instagramu, a, verovali ili ne, više od godinu dana je solo! Imponuje joj što je poistovećuju sa glumicom, ali, muškarci je se plaše, navodi "Daily Mail".

Volim starije muškarce kao što je Bred Pit. Ali, da budem iskrena, mislim da ih plašim. Nekad se unervoze  kad pričam sa njima, što mi je užasno čudno, jer sam sasvim normalna osoba i nemaju čega da se boje - izjavila je Veronika, koja ističe i da je stidljiva, pa nikad ne bi prva prišla muškarcu.

Šta vi kažete? Da li biste se i vi unervozili u društvu zgodne "Anđeline Džoli"?

A koju biste od njih dve radije izabrali?

(Telegraf.rs/Izvor: DailyMail)