ŠABAN GRADI KUĆU OD MILION EVRA? Evo šta će se u njoj nalaziti!

- Majstori svakodnevno rade i za nekih mesec dana vila će biti potpuno nameštena - kaže izvor blizak porodici Šaulić

Popularni pevač Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana su, kako navodi "Alo", odlučili da se iz stana na Vračaru presele u kuću na Dedinju čija je gradnja pri kraju!

Navodno, Šaulići su za vilu od 600 metara kvadratnih izdvojili oko milion evra.

- Majstori svakodnevno rade i za nekih mesec dana kuća će biti potpuno nameštena. Ostalo je još da se postavi nova kapija, da se okreče sve sobe i ubaci nameštaj koji su naručili iz inostranstva. Za novu kuću dali su milion evra, plus što su na desetine hiljada evra platili nameštaj koji je dizajniran po Gocinoj želji. U vili će živeti Šaban i Goca, a Mihajlo će malo biti tu, malo u stanu koji su mu kupili roditelji pre nekoliko godina - tvrdi izvor blizak pevaču i opisuje šta se sve nalazi u kući.

- Vila poseduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum. Imaju veliko dvorište u kom se sada kopa bazen, a iza kuće izgrađena je i fontana, kao i veliki letnjikovac. Inače, vila se nalazi u najelitnijem delu Dedinja, koji godinama unazad važi za jako miran kraj, što je porodici Šaulić jako bitno - zaključio je jedan od prijatelja Šaulićevih.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)