Povraćaj novca posetiocima koncerta "Nuvel vag"

Organizatori saopštili da je zbog gužve ispred hale ostalo oko 200 posetilaca. Oni mogu da vrate svoje ulaznice do petka, 13. aprila, u TC Ušće ili u Bilet Centru na Trgu Republike

Organizatori koncerta "Nuvel vag" u Beogradu odlučili su da posetiocima, koji zbog gužve na ulazu nisu uspeli da uđu na koncert, vrate novac od ulaznica. Oni koji su sačuvali neponištenu kartu, mogu da je vrate do petka 13. aprila na prodajna mesta Card servisa - TC Ušće i Bilet Centar Trg Republike.

Čelnici produkcijske kuće "Šoutajm" odlučili su, nakon prigovora nezadovoljne publike i negativnih komentara koji su usledili posle subotnjeg koncerta, da vrate novac onima koji nisu uspeli da uđu u halu Beko. Iz te produkcijske kuće su saopštili da se na ulazu u halu Beko stvorila velika gužva zbog koje oko 200 posetilaca nije uspelo da uđe u prostor i iskoristi kupljenu ulaznicu.

- Iako hala Beko ima četiri ulaza u prostor, bezbednosni standardi nalažu da jedan deo njih bude korišćen isključivo za izlaze u slučaju opasnosti, pa je tako na događaju postojalo samo dva ulaza. Tendencija publike da bude bliža bini doprinela je znatno većoj zauzetosti prednjeg dela u odnosu na zadnji deo prostora, što je dovelo do toga da se u prednjem delu stvori velika gužva - navodi se u saopštenju.

Pravo na povraćaj novca imaju posetioci koji su sačuvali neponištenu kartu zbog nemogućnosti da usled gužve pristupe događaju. Neponištene karte se mogu vratiti na prodajna mesta Card servisa - TC Ušće i Bilet Centar Trg Republike do petka, 13. aprila.

(M. S. / Tanjug)