Uskoro venčanje Britni Spirs i Džejsona Trevika?

Deo "starateljstva" nad Britni Spirs trebalo bi da pripadne i njenom vereniku Džejsonu Treviku, a to može da znači da se bliži i venčanje

Od kad je 2008. godine završila u psihijatrijskoj bolnici zbog nekoliko slomova, Britni Spirs mora da ima nekog ko će je kontrolisati. Njen otac Džejmi Spirs od 2008. godine vodi računa o njenim finansijama, a sada bi pored njega na Britni trebalo da pazi i njen verenik Džejson Trevik. Otac slavne pevačice na sudu je zatražio da neka prava i dužnosti u vezi sa Britni pripadnu i Treviku.

Džejson bi trebalo da ima kontrolu samo nad opštim dobrom pevačice, ali ne i nad finansijama, piše "Pipl". Opšte dobro značilo bi da Trevik može da donosi odluke o hrani koju Britni jede, odeći koju nosi i opštem zdravstvenom stanju. Uprkos svemu, pevačici ostaje dosta slobode.

Advokat poznate pevačice Džefri S. Koen je rekao za "Pipl" da je ovo vrlo neobična situacija.

- Ovo bi mogao da bude znak da je njihovo venčanje blizu. Verovatno se radi o kompromisu između Britni, njenog oca i Trevika. Sigurno da njen budući suprug treba da ima pravo glasa kad je reč o njenoj dobrobiti - smatra advokat.

(N. I. / Izvor: Index.hr)