Gastoz u srodstvu sa legendom iz "Ko to tamo peva" i čuvenim srpskim junakom, nećete verovati o kojim slavnim ličnostima se radi! (VIDEO)

Učesnik rijalitija "Parovi" se nekoliko puta pohvalio svojim slavnim precima

Popularni Srbin iz Pariza, Nenad Marinković Gastoz ima slavne pretke. Učesnik rijalitija "Parovi" naslednik je jednog legendarnog glumca-naturščika ali i čuvenog junaka.

Gastoz je poznat po klipovima na Jutjubu, a inače se i amaterski bavio glumom. Ukoliko zavirimo u njegovo poreklo to i nije čudno, s obzirom da mu je deda čuveni naturščik Stanojlo Marinković, koji se proslavio ulogom u filmu "Ko to tamo peva".

Čuvena scena iz kultnog filma u kojoj stariji čovek ne dozvoljava putnicima legendarnog autobusa firme Krstić da pređu preko njegove njive, najpoznatija je po svojim replikama "Dalje nećeš moći" i "Bušiii!". Gastozov deda Stanojlo osim u ovom pojavio se i u filmovima "Maratonci trče počasni krug", "Najlepše doba" i "Kako sam sistematski uništen od idiota". Umro je 2000. u svojoj 91. godini.

Osim ovim predkom, Marinković nam se pohvalio i srodstvom sa velikim srpskim vojskovođom Stevanom Sinđelićem. Gastoz je pojasnio Tijanom Ajfon jednom prilikom iz koje je on "sorte".

Premotajte na 4:50 kako biste čuli šta je Nenad poručio Tijani:

(Telegraf.rs)