PINKOVA ZVEZDA UMALO POGINULA: Gledala sam smrti u oči, on je bio pijan! (VIDEO)

Jovana Obradović je samo desetak dana nakon nesreće smogla snage da stane na scenu i prođe u naredni krug

Učesnica  "Pinkovih zvezda" Jovana Obradović preživela je tešku saobraćajnu nesreću. Takmičarka je u sredu, samo desetak dana nakon udesa stala na binu, zasenila žiri i prošla u sledeći krug.

Manijak napao "Pinkovu zvezdu", a onda je zažalio što se uopšte rodio!

- Mogli smo svi da izginemo. Bilo je strašno. Gledala sam smrti u oči. U naš auto je direktno udario drugi auto. Uključili su se erbegovi, koji su nas sve spasli od pogibije - priča Jovana i priseća se detalja nesreće.

- Nakon udarca sam prvo pogledala da li smo svi živi i da li mogu da pomeram noge. Povredila sam vratni deo kičme i lakat, kojim sam probila šoferku. Sve se to desilo zbog pijanog vozača, u čijem je automobilu takođe bilo troje ljudi - ispričala je takmičarka i dodala kako od automobila nije ostalo ništa, ali joj je to najmanje bitno.

Takmičarka je vidno potresena, ali smogla je snage uprkos povredama, da stane na scenu i fascinira žiri.

- Niko iz mog okruženja nije se slagao s tim da nastupim povređena, ali ja sam bila rešena da ne odustanem. Smogla sam snagu i isplatilo se. Drago mi je da su se žiriju i publici dopali moja interpretacija i stajling. U ovom trenutku to mi mnogo znači - zaključila je Jovana.

(Telegraf.rs)