ZVEZDA GRANDA: Zbog sina sam se borila da ne umrem! (FOTO) (VIDEO)

Nikolina Kovač Kapor je tokom prošle godine prošla kroz najteže trenutke u životu

Pevačica Nikolina Kovač Kapor (24), supruga Saše Kapora, pregurala je nedavno izuzetno težak, dramatičan period, kad joj je život bio u opasnosti. 

ZVEZDA GRANDA OPERISALA TUMOR: Životna drama mlade pevačice

"Zvezdi Granda" su, za vreme trudnoće, konstatovane promene na grliću materice. Porođaj joj je bio takav da je sin Nikolaj odmah prebačen na Institut za majku i dete, a šest meseci kasnije saopšteno joj je da su uočene promene najverovatnije zloćudne prirode. Ubrzo je pevačica podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

Nikolina za "Story" priča:

- Zbog trudnoće nisu mogli da mi urade kompletan pregled, ali iz predostrožnosti nisam se porađala prirodnim putem, već carskim rezom. Posle toga moralo je da prođe određeno vreme, i onda sam otišla na preglede. Pošto su ustanovljene promene na grliću materice, urađena je biopsija. Kada su mi saopštili da su velike šanse da je tkivo maligno i da se pripremim za izuzetno tešku borbu, pitala sam se da li je moguće i zašto se sve to dešava. U tom trenutku imala sam tek 23 godine, i takve stvari retko kad se događaju toliko mladim osobama.

Pevačica u dahu nastavlja:

- U tim, najtežim trenucima, čovek kao da dobije neku ultrasnagu. Osećala sam se kao vanzemaljac. Znala sam da je teško, ali u sebi sam verovala kako to ne može da se desi, zato što imam nekog kome sam potrebna. Predodređena sam za ulogu majke i za to moram da živim. Ne mogu tek tako da nestanem.

Posle izvesnog vremena, stigli su rezultati...

- Ispostavilo se da je reč o dobroćudnom tumoru koji je na vreme odstranjen. Nalazi pokazuju da je sve u redu.

Pevačica je bila u strahu jer su joj se desile, istovremeno, dve teške stvari.

- Zbog komplikacija na porođaju, Nikolaj je imao vodu u plućima, pa je bio prebačen na Institut. Sada je dobro, prejak je i presladak - radosno će Nikolina.

(Telegraf.rs/Story)