MILAN POPOVIĆ: Želeo sam Rozgu, a Severinu sam smuvao zbog opklade!

- Jelenu sam poznavao iz viđenja, bila mi je zgodna i simpatična, pa sam hostesi u šali rekao da bi baš bilo fora da ona i ja počnemo ljubavnu vezu, pošto ja obožavam Dalmatinke - izjavio je svojevremeno Popović

Kada se pojavila informacija da je Milan Popović navodno već nekoliko meseci u vezi sa Jelenom Rozgom, zanimljivo je podsetiti se kako je srpski biznismen pre nekoliko godina opisao svoj odnos sa Rozgom.

ŠTA ĆE REĆI SEVERINA: Rozga u vezi s MIlanom Popovićem? (FOTO)

- Dve godine pre nego sam i upoznao Severinu, dakle, u leto 2008. godine, jednog poslepodneva u marini u Budvi pričao sam s hostesom koja je tada radila na mom brodu. Pričali smo o svemu, pa tako i o devojkama. Reč po reč, i progovorili smo i o Jeleni Rozgi, koja je tih dana imala nastup u Budvi. Jelenu sam poznavao iz viđenja, bila mi je zgodna i simpatična, pa sam hostesi u šali rekao da bi baš bilo fora da ona i ja počnemo ljubavnu vezu, pošto ja obožavam Dalmatinke. A hostesa je na to rekla: Ma, kakva Jelena! Smotaj ti Severinu ako si frajer! Na to sam ja u šali odgovorio: Samo treba da je upoznam, pet minuta će mi biti dovoljno - ispričao je tada Popović.

Evo šta je Jelena Rozga rekla o navodnoj vezi sa Milanom Popvićem

(Telegraf.rs)