Milica Pavlović 29. decembra u niškom "Forum šoping centru" (FOTO)

Koncert počinje u 20:30 časova, a tog dana važiće i posebni popusti i šoping centar će raditi do ponoći

Novogodišnja akcija u "Forum šoping centru" biće u znaku dečjih radionica, fotografisanja sa Deda Mrazom, nagradne igre u pisanju najoriginalnijih novogodišnjih poruka, popusta do 50 odsto, humanitarne akcije kao i koncerta pevačice "Zvezde Granda" Milice Pavlović, koji je zakazan za ponedeljak 29.decembar u 20:30 časova.

U periodu od 25. do 29. decembra posebno će uživati najmlađi posetioci Foruma koji će svakodnevno moći da se druže sa Deda Mrazom i da se fotografišu sa njim, a osim toga, imaće priliku da učestvuju u specijalnim radionicama. Mališani će naučiti da prave novogodišnje čestitike, oslikavaće jelkice, praviti ukrase od šišarki i slikati irvase od otisaka stopala i šaka. Radionice će trajati 120 minuta svaki dan u pomenutom periodu. Ono što će posebno obradovati sve mališane je maskenbal koji će biti organizovan u subotu 27.decembra u 19 časova.

Tradicionalna akcija “Novogodišnje odluke" već je startovala, a u okviru nje, svi posetioci moći će da ispišu svoje želje, ciljeve i novogodišnje odluke na ukrasnim karticama sa infopulta, a zatim da ih okače na jelku u holu "Foruma". Specijalni žiri će u ponedeljak 29.decembra nagraditi poklonima autore najlepših i najkreativnijih kartica.

Novogodišnja akcija ulazi u samo finale u ponedeljak 29. decembra dvočasovnim koncertom mlade "Zvezde Granda" Milice Pavlović. Koncert počinje u 20:30 časova, a tog dana važiće i posebni popusti i šoping centar će raditi do ponoći.

Osim dobre zabave, biće organizovana i humanitarna akcija prikupljanja higijenskih paketa i školskog pribora - flomastera, bojica, tempera, kao i grickalica i slatkiša za Dom za nezbrinutu decu “Duško Radović” u Nišu.

Pomoć će štićenicima Doma biti svečano uručena za Božić.

(Telegraf.rs)