Glumica se prestravila kada je čula kakve će scene seksa snimati

- U scenariju je bilo par kratkih opisa scena seksa. Kada mi je režiser tačno objasnio šta je potrebno da uradim, počela sam da paničim. Kroz glavu mi je prošlo "Čekajte. O čemu vi pričate?" - rekla je Riz Viterspun, koja je u intervjuu govorila o svojoj ulozi u filmu "WIld"

Glumica Riz Viterspun, koja je snimila svoj novi film pod nazivom "Wild", rekla je u intervjuu za magazin  "Harper’s Bazaar" da je prolazila kroz raznorazne neprijatnosti kada je snimala ovo ostvarenje.

- U scenariju je bilo par kratkih opisa scena seksa. Kada mi je režiser tačno objasnio šta je potrebno da uradim, počela sam da paničim. Kroz glavu mi je prošlo sledeće: "Čekajte. O čemu vi pričate?" - rekla je glumica i nastavila:

- Te scene čine, recimo, tri posto filma, ali ja sam se odsekla jer je sve bilo toliko zastrašujuće. Nisam želela da gledam raspored unapred... Nekada sam bila prestrašena. Poput mačke u čamcu... Mislila sam: "Ne možete da me naterate da učinim to" - navela je Riz, koja je ipak snimila te scene na kraju.

(Telegraf.rs)