MISLILI STE DA JE ŽENA? Ovaj MUŠKARAC stoji iza Viktorijinih anđela! (FOTO) (VIDEO)

Lesli Veksner vodi potpuno miran i normalan život za jednog milijardera. Već 21 godinu je u braku sa 24 godine mlađom advokaticom Abigejl S. Kopel, sa kojom ima četvoro dece i koju je oženio u svojoj 55. godini

Muškarci, ali i žene širom sveta uzdišu za Viktorijinim anđelima, koje svojim figurama, lepotom, harizmom, inteligencijom i spontanošću oživljavaju i kamenje. Mnogi su se pitali ko stoji iza najveće svetske korporacije za proizvodnju i lansiranje donjeg rublja "Viktorija sikret". Verovali ili ne, u pitanju je muškarac!

Lesli Veksner je 77-ogodišnji milijarder koji je 1982. godine kupio kompaniju "Viktorija sikret" za tričavih milion dolara. Zanimljivo je da je ovako niska cena bila upravo zbog toga što je korporacija bila pred bankrotom, a te godine kada je Lesli postao vlasnik, ostvarila je prihod od šest miliona dolara.

Iako su mnogi pomislili da neka uspešna žena stoji iza poznatog brenda, ili možda neko poput Hjua Hefnera, istina je malo drugačija.

Veksner vodi dijamterlano suprotan život od gore pomenutog. Već 21 godinu je u braku sa 24 godine mlađom advokaticom Abigejl S. Kopel, sa kojom ima četvoro dece i koju je oženio u svojoj 55. godini. 

Njegova želja bila je da postane arhitekta, ali vrlo brzo je shvatio da svoje ambicije može pre da ostvari ako se bavi biznisom. Kada mu je bilo 26 godina, pozajmio je pet hiljada dolara od tetke kako bi osnovao svoju kompaniju "The Limited".

Veksner  se odmah usmerio na modu namenjenim mladim ženama, a njegovi roditelji nakon godinu dana zatvorili su svoju radnju  i pridružili se sinu u poslu.

Tokom godina Veksner je uspeo da izgradi ogromno carstvo koje uključuje kompanije "Victoria's Secret", "Pink, Bath & Body Works", "Henri Bendel", "C. O. Bigelow", "The White Barn Candle Company" i "La Senza".

Sve ukupno, njegova kompanija poseduje 2949 radnje s donjim rubljem, kozmetikom i sličnim proizvodima širom sveta i ostvaruju promet od 11 milijardi dolara, dok se njegovo bogatstvo procenjuje na 6.2 milijarde dolara, te ga je magazin Forbs rangirao kao 80. najbogatijeg čoveka na svetu.

(Telegraf.rs)