Milan će prisustvovati Severininom porođaju

Severina se oseća dobro, a izvesno je da će porođaju prisusustvovati Milan, prenose hrvatski mediji

Severina i Milan su Božić proslavili u splitskoj bolnici, gde je pevačica smeštena zbog manjih komplikacija vezanih za trudnoću. Kako kažu njeni bliski prijatelji koji je svakodnevno posećuju, ona se oseća dobro, a izvesno je da će Milan biti uz nju u porođajnoj sali, prenose hrvatski mediji.

Nekadašnja gradska faca Splita Lepa Smoje prokomentarisala je da Milan sigurno neće propustiti prođaj, a uzevši u obzir da je to i praksa u splitskoj bolnici, vrlo je izvesno da će srpski biznismen i tokom porođaja bodriti svoju verenicu. Lepa, koja je više puta rekla da Seve doživljava kao svoju ćerku, zaslužna je za čuvenu kovanicu „posvuduša“, a ima čak 92 godine.

"Znam ja nju, nije ona tip za ležanje. Ali će morati... Naravno da je sad malo mirnija, jer je sve u redu. Čujem joj to po glasu. Ma sva je presrećna zbog bebe. Znate, to su strašni osećaji. Znam kako je to", rekla je ova vremešna žena i dodala kako je Milan stalno uz Severinu i da neće propustiti priliku da bude tu istog sekunda kada dočekaju svoju prvu bebu.

Ipak, nije samo Lepa mislila na Severinu prethodnih dana. Verenik poznate pevačice, naš "kralj bakra" Milan Popović, redovno je posećuje, i to uglavnom u društvu Severinine majke. Njih dvoje ponekad koriste i sporedni ulaz kako bi se sakrili od znatiželjnih paparaca i prolaznika.

U posetu Severini išao je i poznati pevački par Petar Grašo i Danijela Martinović. Njih dvoje su u bolnicu stigli s poklonima i zadržali se kod Severina oko jednog sata. Danijela nije želela mnogo da komenatiše kako se oseća Severina, ali je kratko rekla: „Svi smo srećni zbog Severine“.

(izvor: Blic)