DRAGANA MIRKOVIĆ: Nosim mini-suknje jer se Toniju dopadam u njima (FOTO)

- Da se ja pitam, bile bi nešto duže i ne bih ih toliko oblačila. Ali to su sitnice koje radimo jedno za drugo i zbog kojima imamo divan odnos - rekla je pevačica

Pevačica Dragana Mirković rekla je da nosi miniće kako bi ugodila svom suprugu Toniju Bijeliću. U intervjuu za "Informer", folk zvezda rekla je da njen muž ljubomoran, ali ne toliko da bi mu zasmetalo kada bi joj neko udelio kompliment.

- Trudim se da ugodim Toniju, pa tako i mini-suknje nosim jer se njemu dopadam u njima. Da se ja pitam, bile bi nešto duže i ne bih ih toliko oblačila. Ali to su sitnice koje radimo jedno za drugo i zbog kojima imamo divan odnos - rekla je Dragana za ovaj dnevni list.

Mirkovićeva navodi da ni ona ni njen suprug nemaju razloga za ljubomoru.

- Da imam razloga, bila bih ljubomorna. Osećajna sam i zabolelo bi me ako bi me povredio neko koga volim. Toni je ljubomorniji od mene, ali ne na prvu loptu. Ne smeta mu ako me neko pogleda ili mi udeli kompliment. To često čine moji fanovi i na to je navikao - iskrena je pevačica, koja je nedavno imala spektakularan koncert u "Kombank areni".

Dragana je otkrila da je i pored uspešne karijere bila nesrećna sve dok nije upoznala Tonija.

- Divno je što je on uspešan, kao i ja, ali to ne bi značilo ništa da nemam ovaj osmeh, za koje nisu zaslužne pare. I ranije sam imala novac, pa sam bila nesrećna - navela je ona.

Njena koleginica Jelena Karleuša rekla je da joj je upravo Dragana Mirković pozajmila novac za prvi album.

- Molila sam Jelenu da ne priča o tome jer je bilo davno. Kada je ona počinjala karijeru, Divna me je pitala da li bih pozajmila novac. Naravno da sam uradila. I dalje pozajmljujem ljudima i pomažem kada god mogu - zaključila je folk zvezda.

(Telegraf.rs/"Informer")