Severini 20.000 evra za nastupe u Beogradu?

Navodno, hrvatska pevačica tražila je da ona i njen tim budu smešteni u hotelu sa pet zvezdica

Pevačica Severina Vučković navodno će zaraditi 20.000 evra za dva nastupa u jednom beogradskom klubu, piše "Informer". Kako piše ovaj dnevni list, ona je navodno tražila da ona i njen tim budu smešteni u hotelu sa pet zvezdica.

- Poznato je da Severina voli luksuz, pa je tako od organizatora tražila da bude smeštena u "Kraun plazi", jednom od najskupljih hotela u Beogradu. Ona pred nastup voli da se izoluje od svih i vreme provodi sama u hotelskoj sobi, pa joj je zbog toga bitno gde je smeštena.  Tražila je kraljevski apartman za nju i sina Aleksandra, a standardne sobe za čitav svoj tim koji čini 15 ljudi - rekao je za "Informer" izvor blizak pevačici.

Navodno, organizatore će to koštati blizu 3.000 evra, jer noćenje u standardnim apartmanima iznosi 150 evra, a prema pisanju ovog lista, pevačicin apartman iznosiće više 200 evra.

- Iako je reč o pozamašnoj svoti samo za smeštaj, oni su pristali jer je interesovanje za njen nastup ogromno - kaže ovaj neimenovani sagovornik, koji je naveo da će sa sobom u Beograd doći sa šminkerkom, frizerkom, stilistom i bebisiterkom.

(Telegraf.rs/ "Informer")