GLAMUROZNO: Dodeljene Elle Style nagrade za 2014. godinu! (FOTO)

Nagrada za najboljeg modela pripala je Đurđi Stojiljković, a nagrada za poseban doprinos filmu i pozorištu glumici Mirjani Karanović

U Kristalnoj dvorani hotela Hajat, 31. oktobra je održan drugi po redu Elle Style Awards 2014, najveći i najprestižniji događaj u modnom kalendaru.

Ova glamurozna manifestacija je okupila VIP zvanice iz sveta mode i kulture iz naše zemlje i inostranstva među kojima su bili Zoran Simjanović, Angelina Atlagić, Ashen Ataljanc, Milka Forcan, Verica Rakočević, a najistaknutijim pojedincima dodeljeno je priznanje.

Specijalna gošća događaja bila je Kristal Ren, poznati svetski top model koja ima iza sebe saradnju sa najeminentnijim modnim kućama u inostranstvu.

Nagradu za ikonu stila ove godine primila je novinarka Duška Jovanić. Dragani Ognjenović je uručena nagrada za najboljeg dizajnera.

Nagrada za najboljeg modela pripala je Đurđi Stojiljković, a nagrada za poseban doprinos filmu i pozorištu glumici Mirjani Karanović. Tijana Milutinović je laureat za priznanje mladi talenat pod pokroviteljstvom kompanije H&M, a Zoran Kesić je dobitnik nagrade u oblasti televizije.

Program su vodili glumac Vladimir Aleksić i Danijela Dimitrovska.

(Telegraf.rs)