VI STE IZABRALI: Ovo su pesme koje vas najviše nerviraju! (VIDEO)

Hitovi Cece, Karleuše, Severine, MC Stojana, Mimi Oro, ali i Bajage, Galije... Svašta se našlo među brojnim odgovorima na naše pitanje koje vam numere idu na živce

Pitanje Telegrafa "Koje vas pesme najviše nerviraju?" inspirisalo vas je, očekivano, na raznovrsne odgovore i komentare. Dominiraju hitovi Karleuše, Cece, Severine, ali i Bajagini "Moji drugovi", "Digni ruku" grupe "Galija", MC Stojan, Mimi Oro... Ali to je samo deo priče, jer među numerama koje vas baš iritiraju se nalaze i "Đurđevdan", "Polomiću čaše od kristala", hitovi "Partibrejkersa"...  

Ako iko izaziva lavinu komentara i ne ostavlja nikog ravnodušnim, to je Jelena Karleuša, pa je pominjanje njenih pesama u odgovorima nešto na šta smo mogli, što kažu, da stavimo kuću i imanje na kladionici. "Šampion" je "Krimi rad":

Nervira vas i čuveni vozić u koji se uhvati i staro i mlado. Bajaga - "Moji drugovi":

Listamo odgovore, listamo i... Malo malo, pa Severina. A najviše pominjana je "Tarapana":

"Bičuj, bičuj me, bičuj Stojaneeee..."  Možda ste mislili da ćete brzo zaboraviti hit MC Stojana iz 2007, ali vam se, očigledno, duboko urezao i - i dalje vas živcira:

"Digni ruku" se na koncertima grupe "Galija" više od četvrt veka peva horski, uz masovno skakanje. Neklasičan tekst, međutim, očigledno mnogima i ne prija:

Hitove Cece Ražnatović takođe niste zaboravili. Neke razdražuje ceo njen repertoar, a neki su izdvojili, recimo, "Lepi grome moj":

Transformacija starlete u pevačicu mnogi ne mogu baš najuspešnije da svare, te se i Mimi Oro sa svojim prvencem "Tron" našla među "odabranima":

Neretko je odgovor bio - DJ Krmak a mnoge, recimo, izluđuje pesma "Doktore":

Dara Bubamara je, takođe, često spominjana, znači, "Zidovi":

Da ne bude da su odgovori bili samo "moderni" - tu je i unuk vragolan. Dabome, i njegov deda:

Nisu malobrojni ni oni koje nervira hit Miroslava Ilića "Polomiću čaše od kristala":

"Đurđevdan", "Kraljica trotoara", "Muštuluk", sve od "Partibrejkersa", Seke Aleksić, "Frajli", "Elitni odredi"... Prava "šopska salata" od odgovora, garnirana propratnim komentarima. Baš kao što smo i očekivali.

(Milan Ćunković)