KEBA: Uvek sam izdepiliran, ali ne nosim ženine štikle (FOTO)

- Moram da priznam da i nemam mnogo dlaka na sebi, tako da samo uklonim one koje se vide. Ne znam da li je to moderno ili ne, ali ja vodim računa o svom izgledu - rekao je popularni pevač

Folker Dragan Kojić Keba, koji je pobedio u trećoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je imitirao pevača grupe "Kiss", otkrio je u intervjuu za "Naše novine" da je stalno izdepiliran.

- Ja sam stalno izdepiliran. Moram da priznam da i nemam mnogo dlaka na sebi, tako da samo uklonim one koje se svide. Ne znam da li je to moderno ili ne, ali ja vodim računa o svom izgledu - naveo je Keba.

Popularni pevač narodne muzike će naredne nedelje u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" biti  Zorica Brunclik, a na pitanje koliko mu je teško pala ta imitacija, odgovorio je sledeće:

- Teško je ući u lik bilo koje žene. Tu su perika, pa kosa i ja se nosim sa svim izazovima, a najteže mi pada to igranje, posebno u štiklama - naveo je on.

Keba je istakao da ne koristi obuću svoje supruge Olje prilikom vežbanja ženskih uloga.

- Olja i ja ne nosimo isti broj obuće, tako da ne mogu da koristim njene štikle. Jedva su mi našli broj potpetica koje ću obući u takmičenju - priznao je pevač.

(Telegraf.rs/"Naše novine")