Vendi u epizodi ''kuvani majmun''!

Posle incidenta i tuče u kojoj je učestvovala pre mesec dana na banjičkoj pijaci, Vesna Vukelić Vendi sinoć je u emisiji ''Ami G show'' ukratko objasnila pozadinu nemilog događaja.

Posle incidenta na banjičkoj pijaci kada se pre mesec dana potukla sa jednom od prodavačica zbog svojih negativnih komentara na račun Cece, Vesna Vukelić Vendi sinoć je u emisiji ''Ami G show'' konačno ''demistifikovala'' nemili događaj.

Nakon što je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem odgledala video u kojem nju i prodavačicu razvađa policija, Vendi je znatiželjnoj publici objasnila šta se ustvari desilo.

''Pijaca nije model uređenog sistema, i tamo možemo da vidimo razne karikature! Ja sam nekoliko puta imala priliku da vidim nekog kuvanog majmuna koji se ridao sa nekim žutim brkovima. Mislila sam da je to neka utvara koja se verovatno pojavila iz Laze Lazarevića ili neke slične ustanove,'' rekla je Vendi nakon čega su se u publici smenjivali smeh i aplauzi.

''Novinar 'Večernjih novosti' otkrio mi je ko je taj kuvani majmun sa pijace i koju to pevačicu snabdeva jajima. Takvih ima i na palilulskoj pijaci i treba ih se čuvati, '' dodala je Vendi.

Nezvanično, posle tuče u kojoj su paprike i jaja leteli na sve strane, novine su pisale kako prodavačica sa pijace hranom snabdeva Cecu, no Vendi sinoć to nije htela da potvrdi.

''Da nismo bile na pijaci, verovatno bi kuvani majmun završio u nekom tunelu,“ zaključila je Vendi.

(Tekst: Mladen Mitrić/Izvor: TV Pink)