PUT SMRTI: Na mestu gde je bosanski glumac usmrtio ženu, poginuli Toše i Dolores Lambaša! (FOTO)

Automobil kojim je upravljao Emir Hadžihafizbegović naleteo je na vozača i putnicu koji su stajali uz auto zaustavljen na levoj traci, a na istom mestu su 2007. godine poginuli Toše Proeski i 2013. godine hrvatska glumica

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović na autoputu usmrtio ženu, a na istom putu 2007. godine poginuo je i Toše Proeski, a 2013. godine glumica Dolores Lambaša. Da li je ovaj put uklet?

Hrvatska glumica i makedonski pevač su na "ukletoj" deonici puta nastradali na skoro identičan način, u isto vreme i u istom mesecu. Takođe, njih dvoje su rođeni 1981. i oboje su poginuli u oktobru.

Automobil kojim je upravljao Emir Hadžihafizbegović naleteo je na vozača i putnicu koji su stajali uz automobil zaustavljen na levoj traci.

Podsetimo, Lambaša je nastradala u sudaru automobila kod Sredenaca na auto-putu A3, a na toj deonici, samo na udaljenosti od 60 kilometara, kod Nove Gradiške, poginuo je i Proeski.

Inače, ljudi koji žive uz ovaj drum ubeđeni su da je ova deonica ukleta i za sve krive podzemne vode i mračne sile. Svoje tvrdnje potvrđuju s nekoliko jezivih priča.

Navodno, 1978. vozač je na putu u blizini Nove Gradiške ugledao jastuk s bebom! Naglo je zakočio i istrčao iz auta. Kad se sagnuo da ga podigne, jastuk s bebom je nestao.

Jedna od urbanih legendi je da vozači često viđaju duha, neobrijanog, odrpanog muškaraca koji pored puta vodi malog konja upregnutog u starinska kola…

Po zvaničnim podacima, na ovoj deonici od 120 kilometara, u prethodnih sedam godina je bilo 2.290 saobraćajki u kojima je poginulo 54, a teško povređeno 180 ljudi.

(Telegraf.rs)